UPDATE: Bus naar Fijnaart zit vol

UPDATE
De bus naar de finale van de nacompetitie van MZC B1 zit vol. Dit allemaal dankzij Eetcafé ’t Centrum die heeft besloten de bus te sponsoren. Als dank hier voor gaat de B1 na de wedstrijd daar een hapje eten en een feestje bouwen, ongeacht het resultaat.

————————————————————————————————————————————————————————————

De finale van de nacompetitie voor MZC B1 speelt zich zaterdag af op sportpark De Fendert in Fijnaart tegen Reusel Sport B1. Gaan de mannen van Jeremy Hubregtse zich plaatsen in de hoofdklasse? Hierbij kunnen ze alle steun gebruiken. Vanaf ons sportpark zal er een bus vertrekken voor iedereen die mee gaat om de B1 naar een overwinning te schreeuwen.

Interesse om met de bus mee te gaan? De bus vertrekt om 12.30 uur op het sportpark. Iedereen die mee wilt wordt verzocht om 12.00 aanwezig te zijn. Aanmelden kan bij Dimitri Hooftman via Whats-app (0657542322) of via Facebook. Kosten bedragen € 10,- p.p. incl. drinken. Wees er snel bij want VOL=VOL

B1-2014-2015_01