MZC’11 B1 promoveert naar de hoofdklasse

Na een laatste training op woensdag op 20 mei waren de spelers en trainers klaar voor de finale van de nacompetitie afgelopen zaterdag. Na Rijen B1 en Sarto B2 was nu Reusel Sport B1 de tegenstander. Door medewerking van Busbedrijf Van Oeveren en sponsoring door de shirtsponsor van de B1, Eetcafé ’t Centrumm konden spelers en trainers en een groot deel van ‘Vakkie M’ met de bus richting Fijnaart waar bij De Fendert de wedstrijd werd gespeeld. 

Na een sfeervolle maar geconcentreerde voorbereiding in de bus, maakten de spelers zich klaar voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Bij winst was promotie naar de hoofdklasse een feit. 

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Zenuwslopend voor spelers, trainers en meegereisde ouders, familieleden, vrienden en veel leden van MZC. Zeker de eerste helft stond bol van de spanning, al werd deze af en toe onderbroken door het zingen en aanmoedigen van Vakkie M. Er waren wat kansjes maar beide ploegen kwamen niet tot scoren waardoor de ruststand 0-0 was. Mede door een goede redding van Farid. 

In de tweede helft was MZC beter en de opluchting was groot toen Tim de 1-0 scoorde. Vakkie M juichte samen met de spelers en ook in de dug-out was er vreugde. Nu begon het nagelbijten, maar al snel bleek dat Reusel Sport het min of meer opgaf. Langs de kant werd continu op horloges en telefoons gekeken: “Hoe lang nog? Is het nog geen tijd?” En toen was het eindelijk zover, de scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd. Het feest op het veld barstte los met spelers, trainers en Vakkie M. De trainers werden door de spelers op de schouders genomen en veel vaders en moeders haalden opgelucht adem. Iedereen besefte dat dit iets heel bijzonders was. MZC’11 B1 GEPROMOVEERD NAAR DE HOOFDKLASSE!!

Na een klein feestje in de kleedkamer werd het feestje voortgezet in de kantine van De Fendert (ook leden van De Fendert en de kantinemedewerkster feestten mee). Ook de terugreis naar Zierikzee was één groot feest. 

Na aankomst in Zierikzee is de complete selectie gaan eten bij Eetcafé ’t Centrum en de promotie werd tot in de late uurtjes gevierd. 

Dank aan iedereen die heeft meegewerkt om van deze finale een voor iedereen onvergetelijke ervaring te maken en… Farid, Rick, Skip, Joost, Davey, Jelle, Rody, Dani, Mike, Julio, Simon, Tim, Luuk, Rik, Coen en trainers Jeremy en Marco … VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

B1-promotie-00 B1-promotie-01 B1-promotie-02 B1-promotie-03 B1-promotie-04 B1-promotie-05 B1-promotie-06 B1-promotie-07