MZC test kunstgrasvelden

Den Haag, Gouda en Ridderkerk. Een delegatie van MZC deed op 1 dag die steden aan om diverse kunstgrasvelden te testen. Daarbij waren ook Lennard Openneer en Pieter Swerus namens de gemeente Schouwen-Duiveland aanweizg. Binnenkort wordt bekend welke aannemer het kunstgrasveld op het hoofdveld van Den Hogen Blok mag leggen.

Om een goede keuze in kunstgras te kunnen maken, reisden de bestuursleden Niels Meintema, Werner Kafoe en Rob Droppert met enkele spelers (Ramon Janson en Sven Heijboer) en keepers (Jurgen Schoenmakers en Bart van der Wouden) af naar TAC’90 in Den Haag, Jodan Boys in Gouda en RVVH in Ridderkerk.

Voorzitter Niels Meintema: “Het was een zeer nuttige dag waar we diverse kunstgrastypes hebben kunnen testen. Met het bestuur ben ik ook nog naar Klaaswaal gereden, maar dat veld haalde het niet bij de andere velden die wij gezien en getest hadden.”

kunstgras-01 kunstgras-02 kunstgras-03 kunstgras-04