MZC C3 wint kampioenskraker

Gisteravond (woensdag) is MZC C3 kampioen geworden. Zij hebben in een heuse kampioenskraker gewonnen van SKNWK C2. Het spannende duel eindigde in een 1-2 overwinning voor de ploeg uit Zierikzee. De wedstrijd werd in Nieuwerkerk gespeeld onder veel belangstelling.

MZC feliciteert Mortaza Ashoori, Rutger Berger, Wouter Bij de Vaate, Stijn Boerma, Collin Bos, Joel Bottemanne, Mathijs van Dijk, Dylan de Feiter, Ruben Franke, Luuk Groen, Damiën de Hilster, Tomas van Oosterom, Daan ten Rouwelaar, Fabian Schipper, Justin Schipper, Arne Schults, Thomas Visser, Jelle Vroegindewey, de begeleiding, en eventuele spelers die we vergeten zijn…

In de 4e (voorjaars)klasse hadden MZC en SKNWK van de 10 wedstrijden er allebei 8 gewonnen en 2 gelijkgespeeld. En toen volgde de ontknoping, de kraker tussen de twee koplopers. Daarin trok MZC uiteindelijk dus aan het langste eind.

Opvallend is dat MZC – ondanks het kampioenschap – bij lange na niet de meest scorende ploeg is. C3 scoorde in totaal 39 goals, maar moet SJO FC De Westhoek C3, Kloetinge C6, SSV’65 C2, FC Dauwendaele C3 en Terneuzen C4 voor laten gaan qua aantal doelpunten! Echter: C3 incasseerde verreweg de minste tegengoals, namelijk 11. De enige ploeg die daarbij een beetje in de buurt komt is SKNWK met 19 tegentreffers.

C3-kampioen-14-15