MZC 1 treft De Zwerver in nacompetitie

In de 1e ronde van de nacompetitie treft MZC De Zwerver uit Kinderdijk. Op 16 mei speelt de Zierikzeese fusieclub eerst uit. Het duel op sportpark De Schans begint om 14.30 uur. Interesse om met de bus mee te gaan? De bus vertrekt om 11.30 uur op het sportveld en aanmelden kan bij elftalleider Huib Smits: huibsmits@kpnplanet.nl

Een week later, 23 mei, is De Zwerver te gast op Den Hogen Blok in Zierikzee. Ook de returnwedstrijd begint om 14.30 uur. Tijdens deze wedstrijden zijn er neutrale assistent-scheidsrechters.

MZC verloor zaterdag de laatste competitiewedstrijd in en tegen Arnemuiden met 2-0. Het nacompetitieticket was echter al binnengehaald.

Tweedeklasser De Zwerver – spelend in roodzwart – dankt de nacompetitie aan een sterke serie na de winterstop. Daarmee pakte het de 3e periodetitel. “Deze prestatie is des te knapper omdat 2 weken geleden nog nadrukkelijk naar onderen moest worden gekeken. Een serie van 4 zeges op rij en een doelsaldo van 8-1 deden de kansen echter geheel de andere richting op keren”, zo meldt de clubsite van De Zwerver.

mzc-1-goud