Juwelier Postma maakt groots gebaar

Het overkomt ons allemaal: iets kwijtraken. Een vervelend gevoel. Je piekert waar je het verloren zou kunnen hebben. En tegelijkertijd maak je jezelf verwijten: hoe heb ik zo slordig kunnen zijn… Maar dan het gelukkige gevoel: HET is terecht, iemand heeft het gevonden.

Robyne van Oeveren verloor haar horloge tijdens het schoolvoetbaltoernooi op Den Hogen Blok. Gelukkig was er een eerlijke vinder en die heeft het sieraad in de kantine van MZC gebracht. Vervolgens werden de ouders zaterdags getipt dat Robyne’s horloge terecht was. Echter, helaas is het horloge tussen zaterdagavond en maandagmiddag verdwenen. Het bestuur van MZC betreurde dit ten zeerste en nam de verantwoordelijkheid.

MZC klopte aan bij Juwelier Postma en de sponsor, gevestigd op de Dam 7, maakte een groots gebaar: ze schonk een horloge aan Robyne. Alle lof dus voor Juwelier Postma. De dankbaarheid van MZC is groot, en die van een stralende Robyne nog groter!

En diegene die het horloge heeft ontvreemd: je bent een schande voor de vereniging.

 

juwelier-postma-horloge