GEZOCHT: Trainers en leiders (M/V)

Nu het seizoen voor veel ploegen voorbij is, en voor enkele teams nog voortduurt, zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen in volle gang. Een groot aantal trainers en leiders staan alweer te trappelen om te beginnen aan komende voetbaljaargang.

Ben je actief voetballer of ben je dat geweest? Lijkt het je leuk je enthousiasme voor het voetbalspel over te dragen op jonge spelers? Of zou je graag betrokken willen zijn bij een team als begeleider? Join the club!

“We hebben al veel trainers, assistent-trainers en leiders die met veel plezier aan de slag gaan met de kinderen. Maar we hebben ook veel teams, dus nieuwe mensen zijn zeker welkom. Sommige zijn er een dag in de week en combineren bijvoorbeeld het training geven met anderen; weer anderen zijn er zowel op trainings- en wedstrijddagen… daarin is veel mogelijk”, legt bestuurslid jeugdzaken Werner Kafoe uit.

Interesse en/of wil je meer informatie? Bel of stuur een e-mail naar Werner Kafoe:
06-23 76 16 65 of jeugdzaken@mzc11.nl