B1 wint ook 2e wedstrijd in nacompetitie

Zaterdag 16 mei heeft de B1 zich geplaatst voor de finale om promotie naar de hoofdklasse. Na vorige week in de eerste ronde van Rijen te hebben gewonnen met 4-1 op neutraal terrein in Fijnaart op het sportpark van De Fendert, mocht de B1 dit weekend wederom aantreden in Fijnaart tegen Sarto uit Tilburg.

De meegereisde supporters maakten er een waar spektakel van. Een opkomst met vuurwerk en fakkels maken de jongens niet vaak mee. Al in minuut 1 kreeg MZC een grote kans om de openingstreffer te maken. Eén-op-één met de keeper belandde de bal na een schot helaas precies in de handen van de keeper. Ondanks het veldoverwicht duurde het tot halverwege de 1e helft voordat MZC voor het eerst kon juichen. Via een goede aanval over de linkerkant gevolgd door een strakke voorzet werd de bal op de doellijn tussen een kluwen van spelers over de lijn gewerkt. 1-0 voor MZC. Spelers vierden het feestje naast de goal met de supporters van MZC. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft had MZC een mindere fase en werd er onrustig gevoetbald en werden weinig kansen gecreëerd. De kansen die er waren werden door goed keeperswerk van beide kanten tegengehouden. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg de B1 meer grip op de wedstrijd en kon de marge vergroot worden tot 2-0. Dit gaf even lucht. Binnen 5 minuten werd het uit een goede counteraanval 2-1 waardoor Sarto de spanning weer terugbracht in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd volgde de bevrijdende 3-1, waarna de wedstrijd werd uitgespeeld en de overwinning gevierd.

Volgende week wacht de finale om promotie naar de hoofdklasse tegen Reusel Sport B1 uit Reusel. Wederom in Fijnaart. Spelers en begeleiding bedanken hierbij de meegereisde supporters.

IMG_1525 IMG_1657 IMG_1656 IMG_1653 IMG_1626 IMG_1625 IMG_1621 IMG_1615 IMG_1581 IMG_1572 IMG_1570 IMG_1569 IMG_1567 IMG_1562 IMG_1541 IMG_1531 IMG_1529