Pupillen van de Week Esmée en Julia

Vandaag (zaterdag 11 april) zijn Esmée Moerland en Julia Sanderse Pupillen van de Week bij het eerste herenteam van MZC tegen Terneuzense Boys. De wedstrijdbal wordt geschonken door Kraanverhuur Anton Mol.

Julia speelt bij MZC’11 MD2 en is rechtsachter. Haar sterkste punt is dan ook verdedigen, al wil ze trainen om daar nog beter in te worden. Volgens haar is Dirk Kuyt de beste Nederlandse voetballer en Feyenoord haar favoriete club.

Van Esmée ontbreekt op moment van schrijven verdere info.

Wat doen Pupillen van de Week eigenlijk? Esmée en Julia zullen de voorbereiding van de wedstrijd van het 1e team meemaken. Zo zijn ze onder andere bij de wedstrijdbespreking van de hoofdtrainer en doen ze mee aan de warming-up. Nadat zij samen de aftrap voor de wedstrijd genomen hebben, mogen ze de wedstrijd vanuit de dug-out volgen. In de rust en na de wedstrijd mogen zij met de spelers de kleedkamer in en wacht ze nog een verrassing.