MZC strikt Van der Schee als keeperstrainer

Kloetinge-goalie Jaco van der Schee gaat met ingang van volgend seizoen keeperstrainingen verzorgen bij s.v. MZC. Dat heeft de technische commissie (tc) dinsdagavond bekendgemaakt.

“Wie hij gaat trainen is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, omdat we als tc nog met alle keepertrainers om de tafel moet zitten om tot een juiste taakverdeling te komen”, zo laat tc-lid Peter Goedegebuure weten.

Nadat hij met v.v. Zierikzee in het seizoen 2001-2002 kampioen werd in de zondag 3e klasse, vertrok Van der Schee naar Kloetinge. Liefst 10 seizoenen stond hij daar onder de lat. Ruim 200 wedstrijden kwam hij voor de groenwitten uit, waarvan het overgrote deel (170) in de hoofdklasse. Alleen clubicoon Daan Esser heeft bij Kloetinge een langere staat van dienst, zo becijferde PZC-journalist Rudy Boogert recent.

Van der Schee maakte vorige maand bekend dat hij zou stoppen bij Kloetinge. Of en waar hij zijn actieve loopbaan voortzet, is nog onbekend. MZC is in elk geval zeer verguld met het ‘binnenhalen’ van Jaco als keeperstrainer.

van der schee jaco