Even voorstellen… Rob Droppert

In een serie stellen we de nieuwe bestuursleden voor. Nu de man die verantwoordelijk is voor facilitaire zaken: Rob Droppert, de man die in weer en wind herkenbaar is aan zijn korte broek.

 

Wil je je kort even voorstellen?

“Jarenlang ben ik werkzaam geweest als zelfstandig tegelzetter en vooral in natuurstenen vloeren. Drie jaar geleden is de bedrijfsnaam veranderd in Solumet Nederland Beheer BV en kopen we vastgoed wat daarna verbouwd en verhuurd wordt. Ik ben getrouwd met Barbara en heb 2 kinderen, Joep en Floortje.”

 

Heb je zelf nog gevoetbald en waar?

“Als klein ventje speelde ik bij SVV Berkel. Later ben ik bij Zierikzee gaan voetballen in de B- en A-jeugd. Daar speelden we op redelijk niveau met een zeer gedreven team. Na de afgelopen kerstdagen ben ik ook weer gaan voetballen bij SC Zierikzee, als gezellige training.”

 

Heb je ook nog andere sporten beoefend?

“Ik heb ook nog fanatiek gehockeyd, zowel in Berkel als bij HSD. Ook heb ik altijd tennis gespeeld en ben nog steeds lid. Zowel bij LTC Den Haene in Schuddebeurs als bij LTC Zierikzee.”

  

Hoe kijk je op dit moment tegen MZC aan?

“Dat is een mooie fusievereniging die na 3,5 jaar een goed fundament voor de toekomst heeft neergelegd. Met heel veel jeugd, een goed presterend 1e elftal en een sterk groeiende dames/meisjestak waar veel toekomst in zit, prima dus!!”

 

Wat worden de eerste stappen die je wilt zetten als bestuurslid?

“De balans bewaken tussen een recreatieve en ambitieuze manier van sport beleven. Beide zijn even belangrijk voor de club en kunnen niet zonder elkaar. Een ieder moet op zijn eigen wijze kunnen voetballen en daarin ook op een goede manier gefaciliteerd worden vanuit de vereniging.”

 

Wat zou je over een aantal jaar bereikt willen hebben met MZC?

“Een nog grotere betrokkenheid bij de club creëren door het versterken van de clubcultuur. Mensen ook meer enthousiast proberen te maken door erbij te willen horen. Dit door middel van goede resultaten en aansprekende evenementen en boven alles een goede sfeer. We moeten vooral veel plezier beleven door met elkaar te voetballen.”

facilitairezaken@mzc11.nl

droppert-DSC_1597