Tolvrije dagen Westerscheldetunnel

De Westerscheldetunnel heeft verschillende tolvrije zaterdagen. Er zijn er al 2 geweest, maar er komen er nog 4 aan, namelijk: 28 maart, 26 september, 31 oktober en 28 november. Handig voor onze supporters, want op 28 maart speelt MZC 1 om 14.30 uur in en tegen Zaamslag. Dezelfde dag is C1 te gast bij Terneuzen C1 (aanvang 13.15 uur).

Aan beide zijden van de tunnel worden drie lanen beschikbaar gesteld. Van deze drie lanen staan de slagbomen de hele dag open. Het gaat om de lanen 2 en 3 voor automobilisten en motorrijders en laan 7 voor vrachtwagens. Als je met een t-tag passeert, wordt er niets afgeboekt. Let op: de maximale snelheid op het Tolplein is 30 km/u!

De tolvrije dag duurt precies 24 uur en loopt van 00.00 tot 24.00 uur. Ideaal voor een familiebezoek of een dagje winkelen in Terneuzen, Vlissingen, Sluis, Middelburg of Goes… of een wedstrijd bekijken van MZC!