Syntess Software sponsort vrouwen

De vereniging is zeer verguld met de sponsoring van Syntess Software van de vrouwen van MZC. Het Zierikzeese softwarebedrijf heeft zowel Vrouwen 1 als Vrouwen 2 van nieuwe trainingspakken en tassen. Namens Syntess overhandigde Niels Meintema afgelopen zaterdag de materialen.

Sinds eind 2014 verbond Syntess Software ook al zijn naam aan topschaatster Ireen Wüst.

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software. In Nederland zijn 3000 technische dienstverleners werkzaam met de softwareproducten van Syntess. Tot de klantenkring behoren installatiebedrijven, bedrijven uit de (af)bouwsector en nautische bedrijven. Syntess heeft vestigingen in Zierikzee en Gorinchem met totaal 110 medewerkers.

vr-syntess-02 vr-syntess vr1-en-vr2-syntess vr1-syntess vrouwen-2-syntess-01