MZC-trainers kampioen

De voetballers van buurman Sportclub Zierikzee zijn gisteren (zondag) kampioen geworden in de reserve 6e klasse. Dit zondagteam kwam vorig seizoen nog uit onder de naam MZC’11. Sportclub Zierikzee herbergt veel MZC-trainers, zoals Peter van de Hulle, Peter van der Linde, Michel Winkels, Patrick Renger, Patrick Roggeband, Camiel van Tiggelhoven en Rob Droppert. Yuri Vogelzang, Aart van der Wekken en Barry Hage zijn bovendien als vrijwilliger aan MZC verbonden.

Op een regenachtig Den Hogen Blok won s.c. Zierikzee met 5-0 van Hansweerste Boys, de ploeg waarbij MZC-hoofdtrainer Adriaan Nieuwenhuijse ontbrak. Het was alweer de negentiende overwinning op rij en daarmee is de zondagformatie nog ongeslagen.

Het bestuur van MZC feliciteert buurman s.c. Zierikzee met het kampioenschap!

sc Zierikzee 2014-2015