MZC doet mee aan Nationale Sportweek

Op zaterdag 18 april start de Nationale Sportweek. Die zaterdag wordt er van 13.00 – 16.00 uur een en ander georganiseerd op het Havenplein in Zierikzee. Ook MZC doet hieraan mee; op het Havenplein zal een voetbalboarding geplaatst worden van ongeveer 20 bij 9 meter.

MZC wil een clinic verzorgen. Idee is dat verschillende teams hieraan meedoen. Er zou ook een toernooi georganiseerd kunnen worden. De activiteitencommissie van MZC heeft over de invulling van deze middag onder andere contact gezocht met de diverse jeugdteams. Wil jij meedenken en/of meewerken over de invulling van deze middag? Neem contact op met Wilma Kodde van de activiteitencommissie: 06-23 32 64 05 of wkodde@zeelandnet.nl.

Na 18 april zijn er de hele week op diverse locaties sport- en beweegactiviteiten (zie www.welzijnsd.nl). Kinderen die nog niet voetballen, mogen een training bijwonen bij MZC. Zij kunnen zich opgeven bij Wilma Kodde.

Koningsdag

Op maandag 27 april (Koningsdag) heeft MZC ook een voetbalboarding van ongeveer 30 bij 15 meter bij de Nieuwe Kerk. Dit is van 11.00 – 14.00 uur. Wat dan de precieze invulling wordt, is eveneens nog onbekend. Ook hiervoor zoekt MZC nog mensen die mee willen werken. Interesse? Neem contact op met Wilma.

sportweek-flyer-voorkant