F4 wint prijs Havenbedrijf Rotterdam

MZC F4 is een van de winnaars van een personeelsactie (ook wel De Hoge Hoed-actie genoemd) van Havenbedrijf Rotterdam. Havenbedrijf-medewerkers mochten de organisatie waar zij actief zijn als vrijwilliger voordragen voor een donatie van liefst 1000 euro. Peter Stol droeg als assistent-leider, en ouder van Jamie, MZC F4 voor én won!

Met De Hoge Hoed-actie wil het Havenbedrijf de waardering uitspreken voor medewerkers die zich in hun vrije tijd inzetten voor de samenleving. Voorwaarde van de actie was dat de prijs ook daadwerkelijk aan dat team zou worden besteed. F4 heeft nieuwe trainingspakken, ballen, pionnen en hesjes aangeschaft.

MZC F4 dankt het Havenbedrijf Rotterdam voor de ondersteuning.

Meer info over De Hoge Hoed-actie van Havenbedrijf Rotterdam: www.portofrotterdam.com

F4-wint-prijs-01 F4-wint-prijs-02 F4-wint-prijs-03 F4-wint-prijs-04