Even voorstellen… Niels Meintema

Op deze website stellen wij in diverse afleveringen het nieuwe bestuur voor. Nu een korte kennismaking met de nieuwe voorzitter, de 47-jarige Niels Meintema.

Stel je kort even voor.
“Ik ben Software Support Engineer bij Syntess Software in Zierikzee. Ik woon samen met Nora Jol – al 20 jaar! – en onze kat Liva.”

 

Je hebt onder andere bij v.v. Zierikzee in de jeugd gevoetbald. Heb je ook nog bij andere clubs gezeten? 
“Ja, Colijnsplaatse Boys, Zierikzee dus, v.v. Mevo en Dreischor.”

Heb je ook nog andere sporten beoefend?
“Tennis bij LTC Zierikzee, tafeltennis bij TTV Scaldina en schaken bij SV Zierikzee.”

Ben je nu nog actief als sporter?
“Dat mag eigenlijk geen naam hebben, maar een beetje fietsen – vooral als er geen wind is, zeilen – wel met wind –, en schaken via internet.”

Hoe kijk je op dit moment tegen MZC aan?
“Een fantastische club, veel lieve en aardige mensen met een groot verenigingshart. Hier liggen mijn roots en nu ligt er ook een uitdaging.”

Wat worden de eerste stappen die je wilt zetten als bestuurslid?
“Helder inzicht krijgen in de hele organisatie, en dan waar nodig updaten. Maar vooral ook vertrouwen en plezier uitstralen.”

Wat zou je over een paar jaar bereikt willen hebben bij MZC?
“Dat men zich met veel plezier en vol trots over onze vereniging uitspreekt. Plezier hebben is het belangrijkste wat we met elkaar kunnen bereiken.”

Wat zijn op voetbalgebied de doelstellingen?
“Een duidelijke en evenwichtige organisatie neerzetten waarin elk individu zijn hobby op een voor hem of haar zo’n hoog mogelijk niveau kan uitoefenen en waarbij het plezier voorop staat.”

 

voorzitter@mzc11.nl

Meintema_Niels