Even voorstellen… Annita van den Ouden

Op deze website stellen wij in diverse afleveringen het nieuwe bestuur voor. Na de penningmeester Rory Verstraeten en voorzitter Niels Meintema, maakt een dame het dagelijks bestuur compleet: Annita van den Ouden is de nieuwe secretaris.

 

Annita, wil je je kort even voorstellen?
“Ik ben 43 jaar en ik ben zelfstandig secretaresse van JANS Office Support. Ik ben getrouwd met Rob en we hebben twee zonen. Rik is 16 jaar en hij voetbalt in de B1 en Bas* heeft bij Mevo gevoetbald tot hij in 2010 overleed aan juveniele dermatomyositis.”

 

Heb je een voetbal- en/of sportverleden?
“Ik heb van mijn 6e tot mijn 22e jaar gekorfbald. Mijn vader coachte vroeger een zaalvoetbalploeg en ik ging vaak mee naar toernooien. Ook gingen we vaak bij wedstrijden van v.v. Zierikzee kijken.”

 

Ben je nu nog actief als sporter?
“Op dit moment fiets ik graag. Bij mooi weer lekker een rondje op mijn racefiets. Ook probeer ik af en toe te hardlopen. Daarnaast spin ik bij Sportworxs in Zierikzee.”

 

Hoe kijk je op dit moment tegen MZC aan?
“Ik vind MZC een mooie vereniging waar gelukkig veel vrijwilligers actief zijn en waar al veel goeds is neergezet.”

 

Wat zijn de eerste stappen die je wilt zetten als bestuurslid?
“Communicatie en transparantie vinden we erg belangrijk, dat zijn wel punten waar ik veel aandacht aan wil geven.”

 

Wat zou je over een paar jaar bereikt willen hebben met MZC?
“Dan hoop ik dat de vereniging in alle geledingen goed presteert en dat er een gezellige sfeer is en saamhorigheid, zodat iedereen zich thuisvoelt. Wat ik zei, er is al veel goeds neergezet, en we gaan er een nog mooiere vereniging van maken.”

 

secretaris@mzc11.nl

Ouden-van-den-Annita