Toernooi voor Schouwse onder de 23

Op zaterdag 13 juni 2015 organiseert de Regiocommissie Schouwen-Duiveland op de velden van SKNWK een toernooi voor teams onder 23 jaar.

De volgende teams doen reeds mee: Schouwse Selectie onder 23; Regioteam Zeeuws-Vlaanderen onder 23; Kloetinge onder 23; Noord-Bevelands Elftal onder 23; Reimerswaal onder 23 en het Flakkees Elftal onder 23.

De wedstrijden vinden plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Er wordt in twee poules gespeeld. Na het afwerken van de poulewedstrijden zullen de nummers 1 t/m 4 van elke poule tot slot voor de eindklassering nog een wedstrijd tegen elkaar spelen. Aan het toernooi zullen maximaal 8 teams deelnemen.

Scouts

De Regiocommissie is op zoek naar ‘€œscouts’€ die regelmatig ergens gaan kijken en die de technische commissie spelers kan aanbevelen voor de diverse elftallen. Ben je op zaterdag regelmatig ergens langs de lijn te vinden (oudere jeugd, tweede elftal en/of bij het eerste) en vind je het leuk om spelers aan ons aan te bevelen, dan komen wij graag met jou in
contact (www.regiocommissie-sd.nl).