Schouwse Selectie op 30 maart te gast bij MZC

Door de technische commissie van de Regiocommissie Schouwen-Duiveland – Henk Schouten, Thomas de Ridder en Edwin van Oeveren – zijn voor de komende maanden een aantal wedstrijden geregeld.

Op maandag 9 maart zal er een onderlinge oefenwedstrijd gespeeld worden door het Schouwse onder 18 en het Schouwse onder 20. Er zal gespeeld worden op sportpark onder de Molen in Brouwershaven. Aanvangstijdstip is nog onbekend. Deze ploegen staan onder leiding van de Schouwse selectiespelers Michel Maaskant en Dimitri Hooftman.

Op maandag 30 maart zal de Schouwse Selectie op het hoofdveld van MZC een
wedstrijd spelen tegen Barendrecht onder 23. Met Barendrecht is ook afgesproken dat het Schouwse op dinsdag 21 juli in Barendrecht tegen Barendrecht 1 spelen.

Hierna volgt er naar alle waarschijnlijkheid op zaterdag 25 juli nog een wedstrijd voor het Schouwse tegen een Betaald Voetbal Organisatie. Verder wordt er nog een wedstrijd gezocht voor het Schouwse onder 18 en Schouwse onder 20.

Op zaterdag 20 december 2014 speelde de Schouwse Selectie tegen Jong Zeeland op het veld van Bruse Boys. De coaches van Jong Zeeland en het Schouwse spraken de wens uit er een traditie van te maken om in december tegen elkaar te spelen. Op zaterdag 14 februari speelde de Schouwse Selectie onder 23 tegen JVOZ A1 (1-2) en de Schouwse Dames tegen JVOZ MC1 (3-1). Ook deze wedstrijd en de opzet (dat de heren en dames beide op één dag een wedstrijd spelen) is bevallen, waardoor er voor volgend jaar ook weer naar wordt gekeken.

SONY DSC