Nieuwe clubsite

MZC heeft een nieuwe website gelanceerd. Hieraan is in de winterstop hard gewerkt. Ook is de al langer gewenste extensie “.nl” weer in bezit van de vereniging. De nieuwe sitenaam is: www.mzc11.nl Er was een wens voor een geheel nieuwe website op maat, maar dat bleek al snel financieel onhaalbaar. Vooral dankzij de voortvarendheid van Jurgen Schoenmakers is er alsnog – met minimale middelen – een aansprekende nieuwe site gekomen. “Overzichtelijk en met een warmere uitstraling”, noemt Jurgen Schoenmakers snel de voornaamste verbeteringen ten opzichte van de oude site. In de nieuwe site is een prominente plek voor het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen. “Dat gaat nog meer mensen naar de website trekken.”
Bovendien worden de sponsoren prominenter en onderling gelijkwaardiger gepresenteerd. Schoenmakers zal ook na de oplevering actief blijven ten aanzien van de site. “Plan is ook MZC op social media actief te maken. Via Facebook en Twitter kan de club snel een grote groep mensen bereiken.”