MZC Voetbalclinic voor D-jeugd

Op woensdag 18 februari is er een voetbalclinic voor de D-jeugd van MZC’11. De dag wordt geleid door hoofdtrainer Adriaan Nieuwenhuijse en is een initiatief van het 1e elftal. Ook vorig seizoen was er in de voorjaarsvakantie een trainingsdag, toen voor de E-jeugd. De clinic is van 10.00 tot 15.00 uur. Dit jaar wordt een kleine vergoeding gevraagd van 2 euro, zodat er een mooie lunch verzorgd kan worden.

Trainers die inmiddels hun medewerking hebben toegezegd zijn onder andere Sven Heijboer, Ramon Janson en Dennis Dekker (allen 1e elftal), Melchior Coolbergen (A-junior en jeugdtrainer) en Dennis Kemper (trainer MZC onder de 23). Dimitri Hooftman (speler Goes 1 en jeugdtrainer) is wellicht ook weer van de partij. Op moment van schrijven was dat nog niet geheel zeker. B1-trainer en Goes-speler Jeremy Hubregtse zal ook aanwezig zijn als trainer.

Graag aanmelden en betalen vóór dinsdag 10 februari a.s. bij de eigen trainer/leider. Om het iedereen wat makkelijker te maken verzoeken wij iedereen het geld in een envelop te doen, voorzien van voor-, achternaam en team. De trainers/leiders kunnen de aanmeldingen en het geld afgeven aan de mensen van de activiteitencommissie (Annette, Annita, Jacinta en Wilma).