MD1 treft Yerseke in bekerstrijd

Zowel MD1 als D3 van MZC’11 zitten nog in de beker. De meiden moeten het in de derde bekerronde opnemen tegen Yerseke MD1. De wedstrijd is woensdag 25 februari om 19.00 uur op sportpark Den Hogen Blok. Via overwinningen op SJO Prinsenland (5-3), Bevelanders (3-0) en ODIO (5-1) wisten onze D-meiden de derde bekerronde te bereiken. Een knappe prestatie!

Yerseke is een geduchte tegenstander. Voor de winterstop speelden beide teams al in competitieverband tegen elkaar. De laatste ontmoeting was op 29 november 2014. In Yerseke werd het een spannende wedstrijd die krap met 3-2 werd verloren. Kan MD1 voor een bekerstunt zorgen?

Kom onze meiden daarom massaal aanmoedigen en beleef het mee! We hopen op een mooie voetbalavond en een goed resultaat.

De tegenstander van D3 is nog niet bekend. D3 zit reeds in de kwartfinale. Het duel zal in april plaatsvinden.

Hier enkele foto’s van de gewonnen bekerthriller van D3 tegen Ouwerkerk D1.

beker-d3-00 beker-d3-01 beker-d3-02 beker-d3-03 beker-d3-05