SPONSOREN

Hoofdsponsors

Als u op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, constructietechniek of duurzame energie, dan bent u bij de Saman Groep aan het juiste adres.Sinds de oprichting in 1921 hebben we al heel wat jaren ervaring opgebouwd. Op een vooruitstrevende en vernieuwende wijze zorgen we ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Zo kunnen we onze klanten optimaal adviseren en zijn onze producten en diensten altijd afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen. Want dat is waar de Saman Groep voor staat: een klantgerichte organisatie die meedenkt met haar klanten en haar grote groep tevreden opdrachtgevers graag tevreden houdt! Sluit u zich aan bij die groep?
 

Stoutjesdijk Bouw is een jong enthousiast bouwbedrijf dat staat voor kwaliteit, creativiteit en klantgerichtheid. Onze dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. ‘Samen streven, naar iets moois’ is ons motto!Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf en foto’s van diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Sinds 1979 is Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen, na-isolatie, gevelrenovatie- en onderhoud. De in Ridderkerk gevestigde onderneming is bij veel prestigieuze projecten als onderaannemer betrokken. Elke dag zijn er circa vijftig man in dienst van Coenen BV werkzaam op het gebied van duurzame afdichtingen in de renovatie, utiliteits- en woningbouw.

Overige sponsoren