ACCOMMODATIE

MZC’11 is actief op sportpark Den Hogen Blok in Zierikzee. Er zijn 5 speelvelden en 1 groot trainingsveld. Het hoofdveld, de velden 4 en 5 en het trainingsveld hebben verlichting. Het hoofdveld en veld 4 zijn ook daadwerkelijk geschikt voor avondwedstrijden.

Aan het hoofdveld staat een tribune met 100 zitplaatsen met daaronder 4 kleedkamers, 2 kleedkamers voor scheidsrechters en een sponsorhome.

Sportpark Den Hogen Blok werd 15 juni 1985 officieel in gebruik genomen door de toenmalige voetbalclubs v.v. Mevo en v.v. Zierikzee. Daarvoor waren beide verenigingen actief op sportpark Bannink.

Sinds de zomer van 2015 is een grote wens van MZC in vervulling gegaan. Het natuurgras op het hoofdveld is vervangen voor kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Na jarenlang overleg tussen de club en gemeente is dit tot stand gekomen. Kijk hier hoe de aanleg tot stand is gekomen.

hogenblok

Routebeschrijving
Vanuit richting Goes: Na de Zeelandbrug de 2e verkeerslichten linksaf. Rij door tot de rotonde en neem de 1e afslag (N654 – richting Brouwershaven = 1/4 rond), Na ongeveer 500 meter linksaf.

Vanuit richting Rotterdam: De N59 volgen tot aan rotonde van Zierikzee. Neem de 1e afslag (N654 – richting Brouwershaven = 1/4 rond). De eerstvolgende rotonde 2e afslag (rechtdoor). Daarna op de volgende rotonde 3e afslag.

Vanuit richting Burgh-Haamstede: De N59 volgen tot aan de rotonde van Zierikzee. Deze ligt na de eerste verkeerslichten en het aan uw linkerhand gelegen Texaco-benzinestation. Neem de 3e afslag (N654 – richting Brouwershaven =3/4 rond). De eerstvolgende rotonde 2e afslag (rechtdoor). Daarna op de volgende rotonde 3e afslag.

Voor de navigatie:
Sportpark Den Hogen Blok
Lange Blokweg 29a
4301 NW Zierikzee