Speculaasactie

De donkere maanden met lange, gezellige avonden staan voor de deur. Sint, Kerst, kaarsjes, kopje koffie, warme chocolademelk met slagroom én overheerlijke decemberlekkernijen. Hollandser kan toch niet?! Dat dachten wij nu ook!

En daarom houdt MZC’11 een speculaasactie en we hopen dat alle leden, leiding, ouders en vrienden van onze club mee willen doen.

sint-aktiepakket-jutezak

Hoe werkt het? Alle spelers ontvangen deze week van hun elftalleiders een brief met bestellijst. Het is de bedoeling met deze lijst langs te gaan bij familie, collega’s, vrienden, buren en iedereen die belangstelling heeft en zoveel mogelijk speculaas en andere lekkernijen te verkopen.

Er is voor ieder wat wils; een zak speculaasbrokken voor € 2,50 of zelfs een compleet pakket met daarin speculaasbrokken, kruidnoten, gevuld speculaas en een speculaastaart voor slechts € 10,00.

Gaat de verkoop zo goed en heb je nog meer lijsten nodig of heb je geen lijst ontvangen maar wil je wel meedoen? In de kantine liggen extra exemplaren of je kunt de lijst hier downloaden.

De lekkernijen dienen bij bestelling direct afgerekend te worden worden. Ingevulde lijsten kun je, samen met het geld, tot uiterlijk zaterdag 12 november 2016 inleveren in de kantine. Vervolgens verneem je via je elftalleider vanaf welke datum je jouw bestelling op kunt halen. Tevens zal dit op de website vermeld worden.

Met de opbrengst van deze actie geven jullie de vereniging een financieel steuntje in de rug. En voor de drie beste verkopers is er een cadeau! Veel succes met de verkoop!

Namens de Activiteitencommissie