Week van de scheidsrechter!

scheids2Van zaterdag 3 t/m zondag 11 oktober is het Week van de Scheidsrechter! 
Een week waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechters centraal staat. Uiteraard doen we dit ook bij MZC’11!

Elke week opnieuw zijn op zaterdag al onze velden continu bezet met fanatieke voetballers, voetbalsters en natuurlijk ook de fanatieke fans.

Om alles eerlijk en goed te laten verlopen doet MZC’11 elke week weer haar best om bij elke wedstrijd een scheidsrechter te kunnen aanleveren, want ook dat is nog steeds niet vanzelfsprekend.

Wij als club zijn blij maar vooral ook dankbaar met alle scheidsrechters die elke zaterdag (soms al heel vroeg) uit de veren zijn om bij een (jeugd)team te fluiten.

Oproep: Ondanks dat je misschien soms het gevoel hebt dat de scheidsrechter tegen je fluit, of keuzes maakt waar je het niet mee eens bent doet hij of zij ongelooflijk zijn best om de wedstrijd zo goed als mogelijk te laten verlopen.

Het is natuurlijk belangrijk dat je niet alleen deze week de scheidsrechters respecteert en waardeert, maar dat je dat altijd doet.
Verzin eens iets leuks met je team of doe eens wat terug voor de gene die de wedstrijd in goede banen heeft geleid.
Wij zijn er van overtuigd dat ze dit zeker kunnen waarderen! 

 

Toepasselijk in het kader van deze week: De volgende ‘5 vragen aan…’ zullen worden gesteld aan Sjoerd Hamstra, clubscheidsrechter bij MZC! Hij zal ons ongetwijfeld een kijkje geven in het scheidsrechters wereldje.