Volgend seizoen 4 keeperstrainers

Voor aankomend seizoen heeft de vereniging 4 keeperstrainers weten vast te leggen. Gerard Olijhoek en Ed de Reuver waren ook dit seizoen al actief. Daar komen twee ‘nieuwe’ gezichten bij. Een tijd terug meldde de club al de komst van Jaco van der Schee; daar wordt nu een andere stoppende doelman aan toegevoegd: Ruud van der Linde.

Jaco van der Schee gaat de keepers van de 1e en 2e selectie trainen. Gerard Olijhoek neemt de keepers van A1, A2, B1 en B2 onder handen. Ed de Reuver gaat aan de slag met alle C-keepers, terwijl Ruud van der Linde de D-keepers gaat trainen.

Voor de vrouwen- en meidenteams is de vereniging nog op zoek naar een passende invulling. Zou jij het leuk vinden om te helpen? Aanmelden kan via vrijwilligers@mzc11.nl

ruud-vd-linde-keeperstrainer