Inleveren kleding en sleutels

Het seizoen zit er weer op en de tassen met tenues en de sleutels van de ballenhokken moeten weer ingeleverd worden. Dit kan op zaterdag 6 juni van 9.00 -17.00 uur in het wedstrijdsecretariaat bij MZC. Indien 6 juni niet mogelijk is, dan kan het ook nog ingeleverd worden op zaterdag 13 juni van 10.00 – 12.00 uur, eveneens bij het wedstrijdsecretariaat.

Mochten beide data lastig zijn, dan kunnen jullie contact opnemen met Wilma Kodde (wkodde@zeelandnet.nl) om een ander tijdstip te vinden.

Wat de tassen met tenues betreft, wordt verzocht aan te geven of het compleet is qua rugnummers, aantal shirts, keeperstenue en dergelijke. “Zet dit alsjeblieft op papier, zodat ik niet alle tassen zelf hoef na te kijken voor het nieuwe seizoen. Kapotte kleding graag apart inleveren”, aldus Wilma Kodde. 

De trainers/leiders die stoppen met trainingen geven, worden verzocht ook hun coachjassen in te leveren op bovengenoemde data.

“Alvast dank voor de medewerking en alvast een fijne zomervakantie”, zo besluit Wilma.