Open training meiden op 20 mei

Op woensdagavond 20 mei organiseert de meisjes-/vrouwenafdeling van MZC weer een open training voor meisjes in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. De training is bedoeld voor meisjes die graag kennis willen maken met het voetbal of voor meisjes die ooit gevoetbald hebben en hier misschien weer mee verder willen gaan.

Het meisjes- en vrouwenvoetbal is binnen MZC een serieuze tak geworden met inmiddels meer dan 100 leden. MZC heeft momenteel 2 vrouwenteams; VR1 dit seizoen uitkomend in de 2e klasse, en VR2 spelend in de 5e klasse. Daarnaast zijn er 4 meisjesteams: MB1 (1e klasse), MC1 (kampioen geworden in de 2e klasse), MD1 (1e klasse en halve bekerfinalist) en ten slotte MD2 (3e klasse). Daarnaast spelen er nog meerdere meisjes in de E- en F-lichting bij de jongens. Er is dus voor iedere leeftijd een categorie waarin gespeeld kan worden.

Onder leiding van diverse trainers van MZC en ondersteund door een aantal speelsters van VR1 en VR2 zullen er woensdag 20 mei vanaf 18.30 uur tot 19.45 uur verschillende trainingsoefeningen gedaan worden, waardoor er kennis gemaakt kan worden met allerlei aspecten van het voetbal.

Deze avond is gratis en vrijblijvend.

Graag zien we jullie op 20 mei op het sportveld van MZC’11!

poster-open-training-meiden-2015-lr