Even voorstellen… jeu de boulesclub

De in 2014 opgerichte jeu de boulesclub “Boel Plezier” is vorig jaar enthousiast gestart. Eerst werd er gespeeld op de boulesbanen bij de Valettaflat aan de Caustraat en werd er gebruikgemaakt van de sociale ontmoetingsruimte die ons ter beschikking werd gesteld door woningbouwvereniging Zeeuwland.

Inmiddels hebben we onderdak gevonden bij de voetbalclub s.v. MZC’11 aan de Lange Blokweg. Zij hebben ons een stuk grond beschikbaar gesteld waar we nu 6 banen hebben en we kunnen gebruikmaken van de kantine.

Onze club heet “Boel Plezier”, en dat hebben we zeker. De sfeer is gezellig en ontspannen. Het jeu de boulen is een behendigheidsspel en kent geen ingewikkelde regels. We houden ervan om te spelen en plezier te hebben.

We komen twee maal per week bij elkaar: de dinsdagmiddag om 14.00 uur is om te oefenen; op woensdagavond vanaf 18.45 uur om competitie te spelen. Ook komen we iedere laatste zondag van de maand bij elkaar. We spelen vanaf begin april tot het najaar zolang het weer het toelaat.

Buiten het speelseizoen komen we ook nog een aantal keren bij elkaar om te barbecueën, een mosselavond te houden of om zo maar weer eens gezellig bij te kletsen en dan zo nodig nog wat clubaangelegenheden te bespreken.

Lijkt het je wel iets om bij zo’n gezellige club mensen een balletje te gooien, kom dan eens kijken op de club en kijk zelf wat je ervan vindt. Je kunt dan meteen een balletje meegooien. Er is altijd wel een extra setje ballen aanwezig!

We zullen je met een ‘boel plezier’ ontvangen.

Voor informatie kun je terecht bij Marianne de Kort: 0111-851611

Namens de leden van “Boel Plezier”