MZC levert bijdrage aan Koningsdag Zierikzee

De vereniging gaat de Koningsdag in Zierikzee actief ondersteunen. De in- en verkoop van dranken – en alles wat daarmee samenhangt – komt in handen van MZC. Een deel van de opbrengst zal daarmee ook ten goede aan de club komen.

Namens MZC is onder andere Toon van Tiggelhoven hier nauw bij betrokken. “We zoeken nu zo’n 25 mensen die diensten willen draaien van 3 uurtjes. Uiteindelijk loopt de dag van 10.00 – 24.00 uur.”

Vier nieuwe organisatoren willen maandag 27 april een uitgebreid en gevarieerd programma bieden. Om 15.00 uur is er bijvoorbeeld een optreden van Ernst & Bobbie op het Havenplein. Andere topact is op datzelfde plein ’s avonds de cover- en partyband Act on Demand.

Voor meer informatie over de Koningsdag: www.koningsdagzierikzee.nl

Wil jij ook een dienst draaien en daarmee de clubkas spekken? Stuur een e-mail naar Toon van Tiggelhoven.

koningsdag wa